Sex

Telefonsex

Jag har haft min beskärda del av telefonsex. Min exman reste väldigt mycket i jobbet och då blev telefonsex ett sätt att hålla liv i relationen. Jag ska erkänna, det kan ha varit min idé det här med telefonsex. Jag är förbannat nyfiken och så även på detta. Exmannen var ju dock inte sen på att haka på.

Så under en resa bestämde vi att den och den dagen då ska vi ha telefonsex. Så jag ringde upp och han svarade: “hej älskling, jag är kåt!” och jag exploderade i en skrattattack, jag fick inte luft på flera minuter och chippade efter andan. Och när jag skrattade så började så klart han skratta och det hela blev inte direkt något sexigt.

laughing-kitten-104945
Efter ett par osexiga gånger med gapskratt, från min sida mest, så hittade vi ett telefonsex som vi gillade. Det handlade kanske aldrig så mycket om att onanera “framför” varandra i telefon som att kåta upp varandra genom att berätta om olika sexuella fantasier, både genomförbara och helt galna saker.

Jag tror faktiskt att telefonsexet gjorde vårt sexliv bättre, just för att det inte blev så där skämmigt eller pinsamt (typ sitta vid middagsbordet: “ja, men jag känner för att ha sex i mina föräldras pool idag, vad säger du om det?”) utan på något sätt så var vi mer avslappnade i telefon. Ibland kryddades samtal med lättklädda bilder, för att visa effekten av det den andra just hade berättat. Men det skulle jag aldrig erkänna för någon…

För er som aldrig har provat telefonsex så rekommenderar jag det starkt, känns det lite pinsamt eller knäppt kan ni alltid följa den här guiden. Och låt sex vara roligt!