Girlytalk,  Sex,  Singelliv

Drive through

brit-farmer-1
Bonden på bilden har inget med inlägget att göra.

Jag har inte riktigt kommit dit då jag vill ha fullbordat sex och jag har verkligen inte kommit dit där jag kan ha sex och kyssa någon. Nej, det är det ena eller det anda. Något älskande blir det inte.

Därför tycker jag att Drängen är helt perfekt så länge han lyder. Han gillar att få tjejer att njuta och ställer gärna upp. Han var ganska på redan dagen efter och ville ha mer och då började väl även tjatat om att han också ville ha det skönt. Jag är helt ointresserad av att göra det skönt för honom mer än att han kan få det skönt av att veta att jag njuter. Nu är det verkligen inget fingrande eller slickande som är mindblowing men det duger för att bli av med sexuell frustration. Igår skickade jag ett meddelande och sa att jag var lite sugen. Jag bangade ett par gånger innan jag satte mig i bilen och vi mötes på en ödslig väg. Han placerade mig på motorhuven och började kyssa min kropp och gav mig oralsex. För att ni ska förstå hur extremt icke mindblowing det var eller om det är ett bevis på min bristande kåthet så kan jag meddela att det jag tänkte mest på var den otroligt vackra sjärnfyllda himlen. Det var en magisk himmel vilket är mer än jag kan säga om tungan som jobbade mellan mina ben. Jag gillar ändå lätt tillgängligheten – gratis drive through orgasmer torde det finnas en marknad för.

Efter tyckte han att jag skulle hänga kvar och prata. Varför han nu tycker det med tanke på hur dryg jag var är lite oklart men jag tänkte att en orgasm kan väl få ge några minuters samtal. Han ville veta saker om mig varpå jag inte svarade på en enda fråga. Han däremot berättade allt mellan himmel och jord om sig själv. Jag tyckte jag gjorde det väldigt klart att jag verkligen inte är intresserad av någon slags information såvida det inte är det bästa svampställena men det hjälpte inte. Så nu vet jag en massa om honom och han vill bjuda på middag. Jag är övertydligt klar på vad jag vill ha och extremt tydligt med vad jag inte vill ha så varför han inte ger sig vet jag inte men så kom jag på det. Spelet. Det klassiska tricket med att spela svårfångad funkar. Nu spelar jag inte svårfångad utan är bara uppriktig men det funkar tydligen ändå. Jag spelar ju aldrig spel så brukar inte tänka på det men galet att det fungerar. Galet och patetiskt. Jag funderar dock på att släppa på mina regler och ge honom en kram i utbytte mot svampställena. Vad tror ni om det?