jobb,  tips

Lugna puckar

Ja hörni här händer det inte mycket. Jag jobbar 100% så jag jobbar från 8-17 (förhoppningsvis lite flextid sedan) måndag till fredag. Det är fortfarande varmt här, runt 25 grader med växlande molnigt, så det är verkligen lågsäsong för gymverksamhet just nu. Vi är fem personer här som jobbar nu tror jag, i vanliga fall är de runt 20 så vi väntar på att det ska bli lite bättre drag. Men allt har sin tid, skönt med en mjukstart även om jag föredrar att ha mer att göra.

laeda-6-img_0235img_0235

 

Jag sitter och knaprar italiensk rålakrits. Italien är kända för sin rålakrits eller ja sin lakritsrot och jag tycker den är fantastiskt god och brukar köpa upp ett mindre lager när jag är i italien. För er som bor i Sverige finns de att köpa hos butiken lakritsroten (på sveavägen i sthlm eller på nätet). Där finns det även en massa annat smaskigt.
God att suga på och ska vara bra för det allra mesta.