livet,  München,  V

Lycklig över att vara sambo

Jag är så glad över att få vara sambo med V.
Jag är så tacksam över att vi har gett varandra den möjligheten. Att ha en vardag tillsammans. “Prova på” varandra. Se hur det är när disken ska diskas och mat ska lagas varje dag. Hur känns det när båda är trötta efter jobbet och hur är det med morgonhumöret när man vaknar bredvid varandra varje dag?

Det finns de som tycker att samboskap är fel, att man ska gifta sig och SEDAN flytta ihop. och det är helt okej. Men jag är glad att vi inte resonerar så.
För mig är det viktigt att vi inte förhastar oss, vi är fortfarande ganska unga (eller jag i alla fall) och jag tycker att livet är begränsat nog utan att man gifter sig med någon man inte känner helt.

 

Visst är kärlek något fint som man inte ska slösa bort på människor som inte förtjänar det men jag tycker att det är just det jag kollar upp när vi är sambo. Jag vet att jag har vänner som tycker att det är fel med sambo, som tycker att vi lever i synd. Men jag vet också att några av dessa vänner gifte sig alldeles för ungt och faktiskt inte kanske passar så bra ihop när vuxenlivet väl kom och knackade på.

 

Självklart ska man göra som man känner. Och jag hoppas att det är precis vad ni gör. Men för mig känns det så otroligt bra att få vara sambo.

Kommentarer inaktiverade för Lycklig över att vara sambo