barn,  livet,  München,  tankar,  V

Alla känslor på en gång

Nu är jag i Vs föräldrars stuga. Supermysigt!

Det är lugnt här, ni vet landet-lugnt, allt man tänker på är bada, äta, fika, sova. Och det är skönt. Så otroligt skönt. Som jag skrev så blev det lite för mycket förra veckan då jag lixom bara stressade runt. Nu har jag hunnit göra ingenting och göra mer eller mindre viktiga saker som att laga mi ipad, det verkade funka att göra en fabriksåterställning.

Samtidigt känner jag mig ledsen, ensam och rastlös.
En vecka semester kvar och jag vill inte jobba… Hehe. Nej men när jag börjaR jobba går många av mina bästa vänner på semester. Men så är det inland.
Jag känner mig rädd och ensam. Hur ska jag få vänner i den här staden nu då? Jag vill ju bara vara med mima bästa vänner, ha dem så där nära nära som Stockholm erbjuder.
Och i sommar har tre av mina bästa vänner berättat att de ska ha barn i december/januari. När den sista berättade som är en av mina bästa vänner sedan barnsben då fick jag gravid-ångest med ally vad det innebär.
Jag vill ha barn nu, men ändå inte. Vill inte. Vill. Måste ha barn! Galet många känslor. Jag hoppas dock att det släpper lite snart för det är så tråkigt att gå runt med negativa känslor i kroppen. Jag försöker njuta av nuet. Fantastiskt väder med sol och bad och V så klart. Oss.

20140720-132815-48495906.jpg