Okategoriserade

Jag mår bra

20140714-010743-4063234.jpg

Alex frågade hur jag mådde. Antar att hon som vanligt tänkte på tystnaden. Jag har det bra. Har haft en underbar vecka på landet. Hade en mindre underbar pratstund med honom i fredags där han sa att han inte alls gått vidare. Jag grät en del och förklarade det bara berodde på att jag tycker allt är så jävla slitsamt. För så är det. Jag sa att han har tills på måndag (typ idag) på sig att lösa lås och bestämma sig om bodelning. Igår såg jag att hon hängt ut honom på Facebook. Han hade stuckit, lämnat henne ensam med gemensamma problem och han hade 8 timmar på sig att komma hem annars skulle hon flytta. Från vad jag förstått så åkte han hem. Jag blir så ledsen av att hon är dum mot honom och över att han accepterat hennes beteende. Det är hemskt att se någon man bryr sig om bli så misshandlad. Jag är orolig för att han ska få ett totalt sammanbrott om om jag ens tar upp låset eller bodelning så jag misstänker att jag kommer välja att vänta ytligare än vecka.

Men som sagt. Bortser vi från honom så har jag det bra. Han figurerar inte lika aktivt i tankarna nuförtiden. Det har mest varit sol, skratt, tjejsnack och sms sex. Visst ser ni, jag tror jag snart har testat alla typer av interaktiva sexuella aktivitet. Telefonsex är ju en favorit, Skype sex är också kul men sms sex tar det lite tid innan man kan uppskatta det. Jag kan villigt erkänna att jag är ganska hopplös på alla ovanstående alternativ. Jag får inte riktigt ur mig de ord som krävs men jag njuter och så självisk tänker jag vara. För övrigt är män väldigt lätt roade. Det krävs inte mycket för att de ska tycka att det är givande.

Kommentarer inaktiverade för Jag mår bra