livet,  resor

Stressa för att ta det lugnt

Jag tror att ni är fler med mig som stressade en del innan semestern. Mycket som skulle bli klart INNAN jag gick och en hel del som jag ville ha klart till efter semestern, så jag inte är tillbaka på minus (förhoppningsvis).
Vi som har stora delar av vänner och familj på andra håll bestämde oss också för att åka utomlands vår första semester dag. Så även där blev det en viss stress med tvätt, städning, packning etc.

Jag har stressat för att ta det lugnt helt enkelt. Och nu är det svårt att varva ner. Fast det är nedvarvningen jag behöver mest av allt. Ligga och läsa en bok. Ta en tupplur mitt på dagen. Sova ut. Äta lång frukost. Promenera genom en sommarnatt.

Så nu är det dags, nu ska jag tvinga mig själv att verkligen varva ner. Nu är det slut på stressen!

20140512-080222.jpg