kär,  V

Har han på sig mascara?

Jag tycker det är roligt som satan med första intryck, så jag tänkte skriva om mitt första intryck av V och imorgon kommer han skriva om sitt första intryck av mig.

Jag och V träffades första gången i en bar och jag ska vara ärlig med att jag faktiskt inte såg honom innan han kom fram och började prata med mig. Det första jag funderade på, vilket jag gjorde typ hela vårt samtal, var om han hade på sig mascara. Han hade (har) så otroligt långa ögonfransar. Typ som en häst.

ponnyerna-002

Jag tycker alltid att människor som går fram och pratar med främlingar på krogen är modiga. Och det var nog egentligen enbart därför som jag gav honom mitt nummer, och för att jag inte trodde att han skulle ringa.
Så nu han ringde så svarade jag inte. Moget va?
I början tyckte jag att han var stel, vilket gjorde mig nervös. Även om det var lätt att umgås med honom så var det lixom svårt att få honom att vara helt avslappnad.
Jag tyckte att han verkade så världsvan och att han älskade att resa runt, nu har jag lärt mig att han trivs bäst hemma. Vilket ju är en ny upptäckt för mig. Jag trodde egentligen inte att han var nog familjeman utan mer av en karriärist och det tycket jag verkade spännande, även där är det tvärtom.
Jag trodde ju absolut inte att vi skulle ha ett förhållande utan såg det som en chans att umgås med någon som var trevlig och ha bra sex. Inget mer, så mitt första intryck av vad vi skulle vara stämde ju mycket lite.

Han är också betydligt snällare och mer omtänksam än vad jag från början trodde. Jag trodde att han var lite mer av en player än vad han visade sig var, han har lixom utseendet för det och så tyckte jag att han nästan var lite för mycket med komplimanger och blommor. En kulturkrock skulle jag tro.