livet

Första semesterdagen

Jag och V var smarta och bokade inget flyg förrän på måndag eftermiddag så att vi skulle ha tid att packa, tvätta och städa nu i helgen. Men V är tvungen att jobba. Ja alltså det är så. Han jobbar mycket. han vill komma till sitt mål och det har han varit helt öppen med. Och jag respekterar det. Men idag känns det så tråkigt.

Jag sov middag mellan 12 och 14 och har plockat och plockat och plockat. Var kommer alla saker från? Som jag sagt tidigare. Jag är som ett barn när det kommer till städning. jag hittar något spännande att leka med och så fastnar jag där så det går långsamt framåt. Egentligen är det inte så mycket, men jag ville ju vara med V och typ hänga i solen.

Har börjat packa också. Lägga fram pass och sånt där som vi INTE får glömma. För nu blir vi borta i nästan fyra veckor. Åh herregud. NU ska jag snart byta tvättmaskin och sedan duscha. Och sen kommer en vän över och hänger framför fotbollen. heja Chile och Urguay!

Kommentarer inaktiverade för Första semesterdagen