jobb

Bittertanten som finns på alla arbetsplatser

I torsdags hade jag en argdag. Flera saker hände som gjorde att jag blev så där okontrollerat arg (en av mina sämre egenskaper men som tur är så händer det sällan).

Det som kanske gjorde mig mest arg var en kollega till mig som är så otroligt bitter, elak och falsk. Jag hatar sånt.
På mitt jobb arbetar vi i olika arbetslag om mellan tre och fem personer och jag är med i tre olika arbetsgrupper och delar därför min tjänst mellan tre olika saker. Bitterkollegan är med i en, där jag också är med och därför delar vi kontor. Hon, jag och en till. Och så fort någon lämnar rummet börjar hon snacka skit. Man behöver bara ta ett steg över tröskeln börjar hon.

Och fast än jag har stöttat henne, delat med mig och hjälpt henne så vet jag att hon snackar om mig med. Så i torsdags gick vår kollega på semester. Så jag och andra kollegan gjorde ett schema jag tog tre pass och bitterkollegan fick tre pass, kan väl inte bli mer rättvist än så?
Nja märkte att hon blev missnöjd men hon sa ingenting. Men så fort jag gick så hade hon börjat prata skit. Om hur hon gör allt. Hur jag prioriterar fel. Gör ingenting och aldrig jobbar åtta timmar.

Och hon har ju så klart rätt till sina åsikter men det stör mig att hon inte kan prata med mig om det. Utan när jag går, då går det ju inte att lösa något, om jag inte är där.

Nu är jag tyvärr (ännu en dålig egenskap) långsint som fan och jag har tom flyttat ut från vårt kontor för att slippa henne. Jag är så jävla less på henne och hennes skitsnack och mer eller mindre ignorerar henne. Bara några dagar kvar att hålla ut. Sen slipper jag henne!!!!

Nej nu ska jag skaka av mig det här negativa. Snart snart snart semester.

Kommentarer inaktiverade för Bittertanten som finns på alla arbetsplatser