jobb,  livet

Mentalt har jag semester

Tyvärr måste jag fysiskt inställa mig på jobbet i fem arbetsdagar till. Det känns så otroligt jobbigt. En vecka går ju annars snabbt men nu känns det verkligen som om tiden segar sig fram. De flesta av mina lektioner/föreläsningar är inställda eftersom att aktiviteten och trycket på det jag gör minskar drastiskt på sommaren. Så jag sitter mest och surfar. Lyssnar på musik. Kanske låter hur härligt som helst för vissa men jag gillar ju när det händer saker och ting.

Åh vad jag längtar till att göra ingenting. Sova till man vaknar av sig själv. Vara ensam. Vara tillsammans, V och jag men också med våra vänner som vi bor en bit ifrån.
Jag känner att jag tjatar och tjatar om semester och sommar men åh jag längtar mig själv tokig. Inte behöva tänka en enda vettig tanke om jag inte vill. Lovely!

relax

Typ så här ska jag ligga hela semestern.

Kommentarer inaktiverade för Mentalt har jag semester