tankar

Nuet

Idag tog jag mig till stranden. Åh vad härligt det var! Jag i min misshandlade kropp vågade visa mig på en strand i bikini utan speciellt mycket ångest. Är det något vårens känslomässiga resa gett mig är det perspektiv. Jag har varit mer ledsen än jag någonsin varit men jag kom ut på andra sidan. Jag vet att det finns betydligt värre saker än att visa sig i en bikini. Jag vill gärna säga att jag kom ut på andra sidan som en starkare och klokare person men där är jag nog inte riktigt än. Jag är nog tyvärr lite bitter och alldeles förskräckligt rädd för känslor. Att träffa någon nu känns väldigt avlägset och det kan jag sörja ibland. Men om jag bara fokuserar på nuet så är det inte så dumt. Visst, en liten tomhet känner jag av men jag kan leva med den. Nuet en dag för tre månader sedan såg väldigt annorlunda ut.