Vardagen

Semester!

Imorgon åker jag på semester i en vecka. Det ska bli ohyggligt skönt. Sol, bad, rosa drinkar, oskyldigt flörtande och tjejsnack. Japp, det blir fint.

Igår var jag hemma (där han och hon bor) för att hämta saker inför den stundande semestern. Hon slog mig, gjorde slut och krossade glaset på ugnsluckan. Allt var mitt fel tydligen. Jag försökte förklara att det var lika mycket mitt fel som att huset är skräpigt, badrummet skitigt och hans liv är ett kaos. Han skrek och var lika dramatisk som henne så uppenbarligen smittar hon av sig. Till slut lugnade han ner sig och jag försäkrade honom om att hon inte skulle lämna honom. Hon har ju ingen annanstans att bo. Det är inte svårare än så.

White trash kulturen är en väldigt främmande kultur för mig. Och jag känner spontant att den lilla introduktion jag fått räcker gott och väl. Jag blir mest orolig över hur man kan bo så smutsigt som dom gör. Okej, jag undrar mycket över hur man kan låta sitt liv förfalla så som han gjort. Och vad han tycker om hennes beteende? Jo, det är så vanligt för honom att han nu tycker det är normalt.

Apropå något helt annat så har jag märkt att bloggen mest är min klagomur. Så kan vi inte ha det. För livet är inte riktigt så sorgset som det låter som.

Kommentarer inaktiverade för Semester!