livet

Snål, kär eller ekonomisk?

Min dator har gått sönder. Eller den är låååååångsam och fungerar inte utan ström. Batteriet är helt slut. Jag märkte det i förra veckan. jag dog lite inombords för jag tycker verkligen om min dator. Mycket. Och jag har haft den länge. åtta år. Under mina studier var det den här datorn jag satt på, när jag har jobbat, på sjukhuset var den här datorn mitt sällskap. Japp den har varit min troföljare genom mycket. Och nu verkar den alltså ha gått sönder.

Jag har en macbook, en vit och jag tycker den är galet bra. Och snygg. Den är nog min första prylkärlek. Eller det känns så nu i alla fall. för jag vill lixom inte köpa en ny. Jag tycker den är så bra och fin och allt sånt där. Så det känns onödigt att köpa en ny för den funkar ju med sladden i. och det räcker väl?

Nja innerst inne så vet jag att jag behöver en ny dator, som fungerar. Ipad och telefon i all ära men ska man skriva mer än ett sms då vill jag ha tangenter. Så är det bara. och en bra skärm. Så jag måste läsa på och hitta en ny älskling. Men usch vad det tar emot!