kropp,  livet

sjuk men lycklig

Jag har haft en fantastisk helg hemma i Stockholm, tyvärr så lider jag av ett bakslag nu. Förkyld så in i helvete. Feber. Och både näsa och hals är helt igensvullna. Egentligen inte snorig utan bara svullen.

Sov hela resan hem och nu har jag landat franför champions leauge finalen i handboll. Dricker lemonad, knarkar ipren och fryser och svettas om varannat. Jag har en massa saker att visa er men det får vänta till imorgon. Är redan sjukanmäld måndag och tisdag och jag har en känsla av att det blir hela veckan. På lördag gifter ju sig mina bästa vänner och jag är toastmaster och frisk!

Jag har lånat hela boxen med Harry Potter-filmer av en vän så ni kan räkna med att jag ska se på tv. Ligga i soffan och bli frisk. Vi hörs imorgon kära vänner.

Kommentarer inaktiverade för sjuk men lycklig