livet,  tankar

Swish!

Herregud vad fort maj har gått. Denna månad då jag skulle ha massa tid över för att njuta av en av de bästa månaderna på året i en underbar stad har bara försvunnit.
Det är inte det att jag inte har haft roligt men det har varit slitigt också. Som jag skrev tidigare så har vi bokat upp oss lite för mycket och även det roliga följer lixom ett mönster som vi måste hålla oss till för att inte göra oss själva eller andra besvikna.

För det är något jag verkligen inte gillar, att göra människor besvikna. Jag har höga krav på både mig och min omgivning och jag vill så mycket. det finns en miljon idéer och tankar i mitt huvud som jag vill genomföra. Jag vill träffa alla. Jag vill göra allt. Och när man då bor “inte-hemma” så blir det intensivt. Man går från den ena vännen till den andra och det skapar en viss stress. Så är det tråkigt nog. Det känns som om jag inte riktigt kan njuta av mina fina vänners sällskap för att jag ofta är på väg till nästa vän. Jag trycker in så mycket som möjligt på så kort tid som jag har så det ska bli underbart med lite längre månader. Juni kommer nog också swisha förbi men juli, då ska jag njuuuta.

Okej då, jag ska försöka njuta innan också. Ikväll t.ex. så ska jag hänga med fina vänner. Köpa skor. Se på stockholm marathon. Ja ni fattar galoppen. Jag måste öva mer på att njuta.

Hej då maj, hej hej juni!

Kommentarer inaktiverade för Swish!