ex,  kär,  tankar,  vänner

Psykopatkillen

Jag tror att alla människor någon gång stöter på någon som är mer eller mindre psykopat. Som är oberäknelig och kontrollerande. Jag hade en sån kille en gång. Vi var bästa vänner i flera flera år. Träffades första året på universitetet men höll sedan kontakten via sms och msn. Mer eller mindre intensivt i perioder.
I en period så hade vi det båda tufft och han var mitt bästa stöd under en del av den perioden och jag var nog hans enda stöd. Så när jag träffade min ex-man och började dejta honom så blev psykopatkillen helt galen. Ja det är väl det psykopatkillar blir förr eller senare. Han ringde hela tiden. Sa jävligt elaka saker. Försökte på olika sätt förstöra för mig och min exman. Så jag sa upp kontakten med honom när han aldrig lugnade sig, efter kanske sex månader av hans infall. Då mådde han dåligt och ville ta livet av sig, ja ni förstår?

Han hör fortfarande av sig då och då. Och varje gång tror jag att vi ska kunna vara vänner igen. Men varje gång händer det två saker, eller kanske fler.
1. han berättar att han tänder på mig, tänker på mig när han onanerar eller liknande.
2. han frågar om jag är/har varit kär i honom och berättar hur kär han var/är.
3. han frågar om vi ska ses (ibland för att ha sex, vilket vi aldrig haft, ibland bara för att hänga).
4. han vill prata på facetime

Och som ni kanske förstår så är han inte direkt prioett i mitt liv. Men jag vill så gärna tro att han mår bra. Att vi kan vara vänner och skratta igen. Men det går inte. Här om dagen hade jag sagt att vi kunde prata på kvällen efter träningen men en vän åkte till akuten pga graviditet så jag fick ställa in. Då fick jag sms med förolämpningar tillbaka. Och så är det varje gång. Han kan inte se att jag inte kan/vill lägga ner med liv för honom och att han inte är prioett i mitt liv. Inte nu och troligen aldrig.

Jag tycker det är svårt att hantera. Samtidigt är jag medveten om det och om misstagen som jag gör. Men satan vad jag vill att han ska må bra.
Men det här var sista gången, nu måste jag vara stark och gå vidare. Han får lösa sig själv och jag får ta hand om mitt. Inga mer psykopater.

Kommentarer inaktiverade för Psykopatkillen