Förhållanden

Bra

20140529-000437.jpg

Det känns bra nu. Inte toppen men bra. Det känns lite som jag står med ett ben i mitt gamla liv och med ett annat i det som ska vara mitt nya liv. Det svider fortfarande och det är jobbigt att inte ha hela mig på samma ställe.

Just nu är det mycket tankar och funderingar på bodelning. På en avgift som ska betalas in till Tingsrätten. Jag vet att jag måste men det gör ont att göra honom ledsen. Det tänker jag mycket på. Hur jag kan tycka det gör ont men hur han skiter fullständigt i mig och mina känslor. Han kan inte problem göra mig ledsen och vara bekväm med det. Nu gör jag det inte ens för att göra mig ledsen så som han medvetet valt att såra mig utan jag gör det för jag måste. Det är konstigt hur jag kan visa en nuförtiden främmande person så mycket omtanke och hänsyn. Det är nog inte så nyttigt. Förmodligen så ska jag bara göra som han gör och köra mitt race. Problemet är bara att jag inte är sådan mot människor jag bryr mig om. Jag är inte känd för att vara snäll men de som känner mig vet att jag är världens snällaste och mest lojala människa. Inte felfri för visst har jag gjort misstag. Både nu och då. Ändå, bodelning via Tingsrätten känns som ett gigantiskt misslyckande. Ser ni mönstret? Förhållandet var ett misslyckande och avslutet var ett katastrofalt misslyckande. Det är ju Inge mycket att vara nöjd över. Om man är mig. Om man är honom så spelar det ingen roll. Allt är redan glömt och man är halvvägs igenom nästa bok.

Fast det är bra med mig. Det är det. Jag stressar mer om livet i allmänhet än om att han struntar i mig.

Kommentarer inaktiverade för Bra