livet

Lovade lite för mycket

Min tanke med bokveckan var skitbra, men jag kan ha lovat lite för mycket till fler än er för jag har förbannat mycket att göra just nu samt mensvärk. Så mitt humör är inte tipptopp även om det mesta är roligt.

Min chef har fått någon knäpp, troligen är hon på väg att gå in i väggen igen, då hon detaljstyr allt möjligt. De senaste två dagarna har hon tre gånger berättat om när en dator blev stulen (långt innan jag började här) och hur viktigt det är att det inte händer igen. Ja du… Sånt kan man också lägga fokus på. Så jag har fått en del onödigt jobb på mitt bord som att uppdatera scheman i outlook och liknande stimulerande arbetsuppgifter.

 

Jag har också tagit på mig ett översättningsjobb och tyckte att jag hade gott om tid men jag har inte börjat än och ska vara klar på måndag, jag tycker inte ens försöka beskriva hur jag ska lösa detta. Eftersom att vi åker till Sthlm idag och helgen är proppade med trevligheter. Sen har någon form av ex kontaktat mig och ja… vi kan väl säga att alla tjejer någon gång har dejtat en psykopat, så även jag.

Ja det är full jävla rulle, och jag älskar det. Men då hamnar bloggen lite i skymundan. Ska dock försöka komponera några inlägg att ställa in under helgen. För visst har ni väl långhelg kära vänner?

NU ska jag ta en ipren, hoppas att mensvärken from hell släpper och jobba vidare. T_home-feature1_0

Kommentarer inaktiverade för Lovade lite för mycket