Förhållanden,  tankar,  vänner

Tystnad

20140525-003851.jpg

Jag tillbringar helgen med min familj vid vårt sommarställe. Här är det knäpptyst på kvällen och kolsvart om nätterna. Här sover jag bättre och är på många sätt lugnare. Det är också ett ställe med många minnen från mitt förhållande och det smärtar. Nu är det bara en helg och som tur är så pratade jag med honom igår och jag tror vi kom överens om att vi kan bättre. Att ingen av oss vill ha det så som det är nu. Att vi båda förtjänar bättre. Det lugnar mitt stackars hjärta. Det är såklart oroväckande att jag fortfarande ger honom så mycket utrymme men att vi ska ha en bra relation är en viktig del av mitt liv. Hurvida det är rätt eller fel bryr jag mig inte om. Jag har testat att ignorera relationen, låta den falla långt bak i tankarna men det fungerar helt enkelt inte för mig. Igår gjorde jag det dock väldigt klart att jag inte kan rädda denna relation ensam. Det tror jag kanske sjönk in hos honom. Hoppas det.