livet,  München,  V

München och Shanghai

Vi har köpt en lägenhet, en jättestor (i alla fall för mig) trea i centrala münchen. Det känns bra. Två hem, eller två tillfälliga hem ska bli ett. Jag ser framemot att få sätta upp mina tavlor och böcker och göra det till mitt, eller ja vårt. V kan få bestämma något också kanske… Men det är ju lixom hans stad så jag tänker mig att lägenheten måste vara min. vi kan ta det närmare i ett annat inlägg. (det ska då tilläggas att V är mer intresserad av inredning än mig så jag kommer inte kunna eller vilja ta över helt). Så München kommer att vara vår bas. Det är också där jag har fått jobb.

 

Men V har fått jobb i Shanghai. Jag vet, nu tänker ni kanske att det blir supercoolt och vad läckert och nu kan du ju lära dig kinesiska… Men ja, V har tagit jobbet i Shanghai på sex månader ungefär från september. Det är inom samma bransch och företag men ja han blir uthyrd eller vad man ska säga. Det är så klart en jättechans för V så jag har inga planer på att stå i vägen för honom. Däremot kommer jag följa med. Först tänkte jag att det var bra för att jag skulle “bo in mig i München” men sen ändrade jag mig. Det är ju idiotiskt att flytta till en stad där jag känner exakt noll personer för att vara med mannen jag älskar om han befinner sig på andra sidan jorden.
Eftersom att hemmafru inte är något för mig så har jag sökt en distansutbildning, så får vi se var det tar oss. men så ser planen ut idag. Det kan säkert ändras, men det är detta vi kör på.