Förhållanden

Såklart

Jo men här berättar jag stolt att stormen har börjat lägga sig för att nu inatt ligga och gråta. Inte hysteriskt utan ganska lättsam gråta. Det är lite som en vattenkran. Tänker jag på honom kommer tårarna men slutar jag så upphör tårarna. Spontant känner jag att jag hatar att jag träffade honom. Det och en enorm ilska. Kanske även någon hämndtanke. Det ska kosta att såra någon så här tänker jag. Som jag sagt förut, att han gjorde slut var det minst smärtsamma men även det mest förståeliga. Hans beteende efteråt är det som sårat mest och som varit helt irrationellt.

I övrigt har jag kollat på Suits. Många många avsnitt. Kanske är det därifrån hämnd känslorna kommer ifrån. Och ja, hade vi varit i USA hade jag stämt honom. Utan att tveka. Något hade jag hittat för vissa förstår inte förrän de kostar något. Vissa förstår bara pengar, inte känslor.

Kommentarer inaktiverade för Såklart