livet

Min bästa väns bröllop

Jag har äran att vara tärna och toastmaster när två av mina bästa vänner gifter sig om en månad. Jag har känt henne i hela mitt liv och honom sedan yngre tonåren och nu ska de gifta sig! De har inte alltid varit ett par men de har alltid haft “något” emellan sig. Men tajmningen har alltid varit fel. Jag är så glad och lycklig för deras skull, livet har inte alltid varit så snällt mot dem, men nu är de här och det är rätt.

Bröllopet och festen kommer att vara på en herrgård och vigseln blir borglig, så allting känns väldigt personligt. Sedan har brudparet lagt ned väldigt mycket tid och tanke på allt från val av musik till bordsplacering och då känner ju jag, så klart, att jag bör göra samma sak. Så det som snurrar allra mest i mitt huvud är bröllopstankar.

har ni några tips på vad som har varit riktigt lyckat på bröllop ni har varit på så tar jag tacksamt emot dessa!

brudpar