livet

Vad är du värd?

I helgen har jag besök av en god vän från Sverige. Det är roligt men jag är lite trött på henne.
Hon är en sån där person som aldrig kommer någonstans. Hon har varit kär i samma kille i fyra år nu och han behandlar henne som skit. Ändå är det lixom han som är nummer ett. Typ om vi sitter och pratar och han uppdaterar sin facebook status så går det lixom före vårt samtal.
På ett sätt lider jag med henne, vi är ändå vuxna och det är ju bara tragiskt att hon inte kan släppa den här killen och släppa in någon bra person i sitt liv istället. Eller ja släppa in vem som helst, för den här killen är inte en del av hennes liv alls. Mer än typ på facebook.

Och jag önskar till alla singel tjejer och kvinnor över huvudtaget att ni tar en funderar på vad ni är värda. Och var ärliga mot er själva, visst är inte någon av oss värd en kille som knappt kontaktar oss, som bara tycker att vi duger till sex, som inte vill dela med sig av sig själv och som inte vill ta del av dig. Nej hörni! Nu tar vi oss samman och jag önskar er alla en riktigt riktigt bra partner!

yourethebest