jobb

30 år men FÖR Ung

Jag jobbar med människor. En kund som jag hade mycket nära samarbete med är anhållen på sannolika själ misstänkt för mord. Det gör mig orolig, det kunde ha varit jag? Varför mördade han henne? Gjorde han det? Vad rör sig i hans hjärna? Kunde jag ha förutsett det här?

Pga dessa funderingar fixade min chef en tid hos en psykolog åt mig. Psykologen började med att jag fick berätta om mig själv. Jag berättade om mina utbildningar och sedan sa han att jag var väldigt ung. I en timme pratade vi om min oförmåga att glömma denna händelse. Helt normal reaktion enligt psykologen, speciellt med tanke på min unga ålder. Ja vad jag ända så kopplade han det till att jag är ung.

Först och främst är jag inte ung, jag är snart trettio. Jag har pluggat och jobbat sedan jag gick ut grundskolan. Jag har livserfarenhet, visst kan en människa som är äldre ha mer. Men jag har också.
Jag har arbetat med exakt det här i två år. Så jag är inte ens ny i branschen.

Och framför allt: jag tror aldrig att psykologen hade sagt detta till en 29-årig man!

Kommentarer inaktiverade för 30 år men FÖR Ung