Söndagspeppen

Söndagspepp

Det är söndag. Veckans värsta dag. Den är så vidrig så jag vill på riktigt helst sova igenom den. Det är ju därför jag bestämde mig för att ägna söndagars blogg till listor. Så att mina hjärna kan få tänka på något annat om än för en liten stund. Nu tänker den inte så mycket alls. Jo, han finns ju där såklart, precis hela tiden, men det är inte så att jag tänker på honom. Han bara försvinner inte. Nå väl. Lista var det. Här kommer den.

 

f13e0ff8fca88f4df209e7ca9befaa84SHOPPING
Fake it till you make it? Och jag tillhör skaran som älskar hatten.

 

 

EN IDÈ
Jag har via bloggar om uppbrott hittat ännu fler bloggar om uppbrott. Alla är imponerande krigare som tar sig igenom ett världskrig av känslor. Varje dag kanske inte känns som en vinst men varje dag är ju en seger. För ingen ger upp. Stundtals är man gladare och ibland är det så mörkt att jag tror få förstår. Jag är så nyfiken på alla dessa tjejer (som de flesta är). Jag är så nyfiken på människorna bakom striderna. Jag är förvisso världens mest nyfikna person men ändå det är svårt att låta bli. Jag vet också att jag mår som bäst av att umgås med folk som vet hur jag mår, kan på någon nivå relatera till hur jag mår och som låter mig få ha den dagsformen jag har. Så har jag tänkt mycket på den där gamla klassikern The First Wives Club som jag nämnt tidigare. Vi borde göra något positivt med alla denna ledsamhet och aggression vi känner. Vi borde ställa till med en hejdundrans fest. Vi borde ta en hel lördag och bara dricka bubbel, snacka skit, peppa varandra, gå ut och äta och vara snygga i baren (kanske inte just baren jag hängde i men någon annan). Och vill man gråta under festen så får man för det är vår fest. Ja, jag har tänkt mycket på det. Kommer någon är frågan?

 

 


LÅTEN
Jag orkar inte riktigt höra musik. Men denna går fortfarande på repeat.

 

 

Myllymäkis_JalapenoYoghurt-183x320MAT
Jag äter väldigt väldigt lite. Har gjort det ända sedan polis incidenten som rubbade mitt välmående rejält. Jag är varken hungrig eller får mig speciellt mycket när jag väl får mat serverat till mig. Men igår åt jag chips. Jag äter nästan aldrig potatischips för jag tycker inte det är speciellt gott men jag hade ett plötsligt sug på chips så då fick det bli så. Jag stod och valde mellan dom tre kockarna och det blev till sluts Tommys Jalapeño Yogurt. Jag var väldigt nöjd, så testa dom vettja!

 

 

9V9cL23938CITATET
George hade en poäng där.

Kommentarer inaktiverade för Söndagspepp