Träning

Ta mig samman!

smile,trying,is,tiring,inspiration,courage,need,want-045c49fcf5dc5edc6ab3e17a9df849d7_h

nej nu får det var nog, nu är det dags att börja simma igen. Eller rättare sagt börja träna och det är nu! Jag har varit slapp alldeles för länge och sagt att jag ska börja träna… på måndag. Men inte har det blivit rätt måndag. Men för att det ska bli en mjukstart och ett krav så ska jag börja smått. För min kondition är i ett katastrofläge just nu och jag blir sjuk hela tiden. Så från tisdag till tisdag så ska jag skriva in mitt träningsschema här. Den här veckan ska jag promenera i två timmar, sammanlagt! Det är varken jobbigt eller speciellt svårt att avsätta tid för. men jag kommer troligen trappa upp träningen relativt långsamt så att kroppen och min hälsa håller. Så denna vecka enbart promenader. Nästa vecka blir det mer!

ps. Promenad är ingen träning det är en aktivitet, powerwalk är inte heller träning det är ett komplement men som sagt var jag börjar smått och går förhoppningsvis framåt.

Kommentarer inaktiverade för Ta mig samman!