livet,  tankar

Problem med maten

Jag tänker aldrig så mycket på mat som när jag har svårt att äta och det har jag nu. I skrivande stund sitter jag och tänker på pannkakor med citron och socker, är det franskt eller brittiskt? Väldigt gott är det i alla fall!

Hur som helst nu är jag inne i en period utan matlust, i vanliga fall så är jag galen i mat och är typ alltid sugen på något. Men just nu är jag inte sugen varken mat eller fika. Jag vill inte ens ha grädde!

Jag kan omöjligt komma på något att äta till middag och har också svårt för att komma på vad jag ska äta till lunch och när jag väl får mat så äter jag inte speciellt mycket. Det tar lixom stopp och jag sitter och petar i maten. Inte ens en chipspåse har jag lyckats få i mig.

Hela helgen har bjudits på god mat och fika i mängder men jag har inte fått i mig något. Jag känner att omgivningen tittar oroligt på mig, funderar på om något är fel. eller om jag är gravid. Jag har mått illa i princip dagligen sedan i slutet av december. Jag överkonsumerar tabletter mot illamående, för det är väl inte normalt att ta en om dagen va? minst.

Och det värsta är att jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är som är så snett. Vad i kroppen är det som är galet? eller är det psyket? Jag hoppas på en vändning snarast!

Kommentarer inaktiverade för Problem med maten