Förhållanden,  livet

Nya sätt

Vi struntar i mitt Jerry Springer avsnitt till liv. Jag lägger hela det livet på is. Han har värre humörsvängar än PMS kvinnor eller manodepressiva. Eller så är han kanske manodepressiv. Jag vet inte och jag orkar inte tänka på det en minut till.

Nu lägger jag mitt fokus på bodelningen. Jag tog upp det idag eftersom han verkade på bra humör på morgonen men var sedan på riktigt dåligt humör på kvällen. Han sa att jag fick komma med förslag på datum jag kunde ses så skulle han fundera på det. Alltså, att försöka ha en konversation med honom är som att försöka resonera med en två åring i ett raseri utbrott. Det bara går inte.

I månader har jag väntat på att han ska må bättre, att han ska tänka klart och neutralt. Det går inte. Det kommer inte hända någon gång snart.

Det är smärtsamt att höra någon man älskar må dåligt. Det är tragiskt att det gått så här långt. Det är hemskt att han har tappat kontrollen så fruktansvärt mycket. Jag vet bara att jag kan inte gå runt och bry mig om honom när han varken förstår eller uppskattar eller ser hur hans beteende påverkar mig.