Okategoriserade

Här är jag.

Hej från psykakuten. Jag fick poliseskort hit. Han ringde nämligen polisen och sa att jag hotade begå självmord. Det var nog inte så mycket ett hot som en väldigt stark känsla. Hot låter så bisarrt. Vem hotar jag med ett självmord?

Hej från lägenheten. Dom släppte mig. Japp för jag var inlåst. Dom konstaterade att jag var ledsen men väldigt klok. Vad hjälper det?
Jo, så polisen kom och förklarade att antingen kunde jag följa med frivillig eller mindre frivilligt. Han var också med och förklarade att han inte ville ha något med mig att göra. Det var mitt fel att hans nuvarande förhållande fallerar. Hon får lämpligt nog missfall samma kväll säger hon. Jag vet inte. Jag har ju inte hunnit berätta det men hon är gravid. Han vet inte om dom är ihop eller ej men han vet att hon dricker, röker och tar droger. Hon har tydligen också mordhotat honom (fast han ringde såklart inte polisen då). Jag skiter fullständigt i deras relation men att bli gravid? Det är lågt.

Jag vill gärna blogga. Jag vill gärna skriva. Vad eller hur vet jag dock inte. Han slutar aldrig förvåna mig. Jag har aldrig blivit så besviken i hela mitt liv. Jag vet inte vem han är längre.

Kommentarer inaktiverade för Här är jag.