jobb,  livet

Sämst när det inte gäller

En egenskap som jag avundas människor är de som kan jobba och prestera utan press, jag avsaknar helt den egenskapen. Ja alltså helt. Nu har jag äntligen fått lugn och ro på jobbet, ett schema som fungerar och så där. Nu skulle jag ha tid att städa skrivbordet men gör jag det? Nix pix. Jag typ bara sitter och stirrar framför mig. Jag menar det finns alltid saker att göra men nej då jag bara fördriver tiden med att göra absolut ingenting. dieselboy-nukem_doing-nothing

Jag är såååå trött idag, min hals är konstig, skorvlig och hes men ändå inte sjuk. Jag tror att min förkylning satt sig lite på stämbanden.
Jag längtar ihjäl mig till imorgon, jag slutar 12 och då ska vi direkt fara iväg! Det ska bli så skönt. Min plan är att sova, sova, sova, dricka kaffe, sova och sedan kanske om jag orkar läsa. Inget mer, inget mindre. Bara vara. Och så får det gärna vara soligt också. Så jag kan sova i solen. Jag önskar mig så in i bomben att jag är frisk och att jag kan jobba fast jag inte har en blåslampa i arslet, tack och amen!

Kommentarer inaktiverade för Sämst när det inte gäller