livet,  V

Försommaren

Det är så himla mycket roligt som händer den närmaste framtiden så jag tänkte skriva ned det. För att göra er avundsjuka och boosta mig själv med lycka.

Påsken ska vi spendera med våra vänner  och min kusin i Danmark. Vi var där över jul också och det är så roligt att det klickade även mellan V och dem. Att V är vän med mina vänner betyder mycket.

Kristi himmelsfärd är vi egentligen inte ledig men jag ska se om jag kan få ledig för V ska till Sthlm och jobba. Och helgen efter det, första juni, så ska jag vara toastmaster på min bästa väns bröllop. Så roligt och ärofyllt och jag kommer fulgråta hela dagen.

Sedan är det midsommar och den ska vi eventuellt fira i Norrland. Och i juli då börjar semestern på riktigt och vi har bokat en veckas semester i Normandie och Paris med goda vänner. Åh jag längtar ihjäl mig!

Vilket fantastiskt liv jag har skapat!

 

Kommentarer inaktiverade för Försommaren