Söndagspeppen

Söndagspepp

Söndag igen och dags för en ny lista. Håll tillgodo!

342712_529_1000_1_thumb.jpg

SHOPPING
Det är ingen hemlighet att jag är beroende av armband. Extra förtjust är jag i de som betyder något eller som bidrar till något gott. Denna vecka vill jag väldigt gärna klicka hem dessa armband från Childhood. Perfekt till kommande påskägg.

 

VECKANS ÖVNING
Det började som en fråga i stil med kan du sitta på hälen. Det blev en grej som tydligen var svårare än jag trodde. Skam den som ger sig. Ge mig en vecka så sitter den (haha) – mina damer och herrar, jag ger er The Asian Squat. Inte för min hälsas skull men för stolthetens skull.

Quotation-Vicki-Harrison-loss-death-love-survival-water-grief-strength-Meetville-Quotes-157592CITATET
Det får ta den tiden det tar.

 

BLOGGTIPSET
Jag blev tipsad om att trehundrasextiofemdagarnu i januari. Då tog jag en dag och läste ikapp och grät. Allt var så sorgligt och händelserna och känslorna kändes alltför bekant. Sedan har jag följt bloggen varje dag. Ibland känns det som en trygghet att någon annan går igenom något liknande men ibland känns det som en enorm stress när hon verkar göra stora framsteg men inte jag. Man kan säkert tycka att jag borde läsa upplyftande bloggar men jag är inte där än. Just nu är jag nöjd med förståelse. Speciellt när man hittar den oss någon som uttrycker sig så väl som S.

 

VECKANS SOUNDTRACK
Kanyes genialitet i all ära men han har spårat ur lite. Bound 2 är lite för hård för min smak men Charlie Wilsons del är ohyggligt vacker och träffsäker. Ibland känns det nämligen så, jag är trött på att älska när det inte finns någon att älska.
http://soundcloud.com/djsosinful/i-know-youre-tired-charlie

 

Alex lista denna söndag hittar ni här.