resor

London – underkläder & mat

20140401-215245.jpg

Jag är uppväxt i England och pluggade på universitet i England. Jag pratade engelska innan svenska. Min engelska är väldigt engelsk och London är en stad som hela min familj älskar. Det är en stad vi varit mycket i och min bror bor där idag. Jag älskar London men inte så där att det pirrar utan mer på det sättet jag känner mig hemma där. London är enormt och det finns ju hur många pärlor som helst men här kommer några favoriter. Tänker mig att jag kan kanske släppa lite tips då och då.

 

Underkläder for the win!

Marks & Spencer
Underklädernas mecka och här köper jag de flesta av mina underkläder. Jag avskyr att köpa BH:ar men på M&S blir det någorlunda smärtfritt. Jag brukar alltid be dom mätta mig (eller vad det än heter) för jag orkar ju inte springa runt och välja och hitta rätt storlek. Har man med sig sin pojkvän/sambo/uttråkad vän så kan jag varmt rekommendera att man åker ut till till exempel Richmond där personalen verkligen tar sig tid och där det finns ett ganska schysst café i affären med wifi. Alla M&S har wifi såvitt jag vet, perfekt för att underhåll män och barn.

Bravissimo
Har man som jag stora bröst så är det svårt att hitta BH:ar som sitter bra och dessutom är snygga. M&S har mycket (i alla storlekar) men annars är Bravissimo fantastiskt. Det ligger en precis bakom Oxford Circus där det även finns många fina kläder för som framhäver kurvorna på bästa sätt.

Ann Summers
Det börjar bli tjatigt men ska jag prova BH:ar så får det banne mig vara service. Ann Summers är ett annat bra ställe med sexigare underkläder. Dom är även annat sexigt. Inte jätte stort urval för dom bystigare tjejerna men fortfarande finfin service. Jag blev till exempel skickade till Bravissimo för att hitta en bättre sittande BH. Bara det måste man ju älska. Lite sexigare nattplagg fick jag dock med mig.

 

Frukost, lunch och middag!

Frukosten får gärna intas på Fernandez & Wells i South Kensington (tror jag det är fast nu blev jag väldans osäker). Goda surdegsmackor och färskpressad juice. Välkända Pain Quotidien som alltid levererar ligger mittemot men som den gamla låtsas-belgaren jag är så vill jag helst äta på Pain Q i Belgien.

Till lunch satsar jag gärna på hamburgare. Jag älskar goda hamburgare och tror mig ha hittad världens godaste på Honest Burgers. Kan hända att de även har de godaste pommes friten och lemonaden jag stött på i London. Jag tycker den i Brixton är bäst men den i Soho ligger lite lämpligare till. Alla deras ställen är omåttligt populära och inga av restaurangerna tar några bordsbokningar så det får gärna bli tidig eller sen lunch.

Middagen intas gärna på Duck & Waffle högt uppe bland molnen. Hissresan är ett helvete men överlever man in for a treat. Se till att boka bord i god tid och be om ett fönsterbord som blickar ut över Thamsen. Njut och insup utsikten! Där ni ätit klart så åk ner en våning till syster restaurangen och den konstant hypade restaurangen Sushi Samba. Dom har en fantastisk bar och uteservering som ryktas vara Europas högsta. Skulle ni inte få bord på Duck & Waffle men på Sushi Samba så ta fördrinken på Duck & Waffle. Det är bara en våning som skiljer men den gör skillnad.

Fikar gör jag alltid på Caffè Nero. Alltid. Gärna take-away för att avnjutas i någon fin engelsk trädgård. Då mår jag som bäst.