V

Jag kanske är förlovad

För mig är förlovning och giftemål stora saker, som jag har gjort en gång redan men som jag absolut skulle kunna tänka mig att göra igen. både för att det är så otroligt romantiskt men också för alla lagliga rättigheter som kommer på köpet. Både för oss och barnen.

Nu är det så att jag gärna vill att Han ska fria. Inte för att jag är traditionell så att det ÄR mannen som ska fria utan mer för att jag gärna vill bli friad till. Egoistiska skäl alltså.

Hur som helst så frågade jag V om han vill gifta sig med mig igår. Eller de ord jag använde var “vill du vara min för evigt?”. jag hade ingen ring utan det får vi fixa tillsammans och på det stora hela var det oromantiskt. Men nog väldigt överraskande.

karlek

Problemet är bara att jag är sjuk. Jag är förkyld på det viset att alla slemhinnor i hela huvudet svider och känns uppsvullet. Feber och huvudet gör ont. ja ni fattar? Och då drömmer jag skitkonstiga saker och blir allmänt seg. Så jag vet faktiskt inte om jag har friat till V eller om jag bara drömt det. Och det känns lixom inte som om jag kan fråga honom. Antingen så har jag ju friat och då känns det ganska fräckt att vara osäker eller så har jag inte friat och låter helt dum i huvudet…

Får hoppas på att V själv tar upp det på något sätt.

Kommentarer inaktiverade för Jag kanske är förlovad