Girlytalk,  tankar

Inte idag

Idag tar jag en paus från kärleken. Tankar om kärlek och livet och hur man får ihop kan nog vänta en dag. Jag ser att Alex påstår att kärleken visst kan ta slut. Trams säger jag. Eller ja, det är väl just den åsikten som gör att skilsmässor ändå är ett vanligt förekommande fenomen. Men som sagt, Alex och ni andra får vänta för jag orkar verkligen inte idag. Inte heller känner jag mig fundamentalt mycket klokare efter all filosofiring men Alex, svar på tal kommer!

Så jag sitter här och undrar om det finns något annat än kärlek (och kärlekstrubbel) i denna värld. Jag måste hitta någon annan intressant stig just idag. Shopping känns så meningslöst. Krig och politik så tungt. Mat så intressant. Killar så fruktansvärt tröttsamma. Resor kanske? Jag har ju lovat att bjuda på lite Londontips. Jag var där i December ensam för att jag ville inte att det skulle bli en stad med massa jobbiga minnen. Alla städer utomlands som han och jag varit i är mina. Det är mitt territorium. Han må äga Sverige men världen är min. Jag måste bara ta tillbaks den. Ja, då var jag där igen. Han. Suck.

London. Jag skriver ihop en mini London guide under dagen. Eller har ni önskemål om inlägg? Och ja, det får handla om kärlek och livet i allmänhet. Herregud, ni hör ju. Jag är som besatt av att hitta något annat att tänka på.