Lista,  tankar,  tips,  V

Veckans lista

Som Natalia redan avslöjat så tänkte jag att en lista i veckan skulle vara en rolig idé. En lista för att sammanfatta veckan som gått och peppa inför veckan som kommer. För att sammanfatta en del tankar och kanske spinna vidare på nya.

Veckans aha-upplevelse:

V är en sk. “högkänslig”– person och det är inte jag. Det leder och har lett till en hel del irritation och missförstånd mellan oss så jag har läst och läst och läst i veckan och pratat med V. Och jag tror att jag förstår V bättre men jag tror också att han förstår mig bättre. Här finns ett test för att kolla om det passar in på dig (eller möjligen på någon i din närhet).

hogkansliga

Veckans oldie but goldie:

Converse. Nu är det verkligen vår och varmt här och conversen är lika inne som tidigare år och ett säkert vårtecken. Jag har ett par mörkblå men är lite sugen på ett par vita… Men nja, vi får se. Hur som helst fantastiskt sköna skor!

Unknown

Veckans låt: 
Jag älskar att sjunga sånt här. Stämsång i moderntappning. Videon gör mig glad också.

 

Veckans citat:

anger,quotes,great,quotes,emotion,cute,quote-73d2c571d15cc0d762e0e518f64f7fb2_h

Nästa vecka:

Nästa vecka ska jag ta mig samman. Leva lite nyttigare. Inget socker på vardagarna. Promenera mer. Inte bli stillasittande efter jobbet. Jaga den där energin och personen som jag vill vara. Den jag har varit.