livet

5 saker du inte visste om mig

1. Jag borstar alltid tänderna i duschen. Även om jag duschar på gymet eller mitt på dagen så borstar jag tänderna. Det blir lixom den ultimata fräsch-heten.

2. Jag älskar after eight. Jag kan inte ha dem hemma och kan äta typ 400 gram på två dagar. Och fryst ska den vara så klart!

267467-After-Eight-170g

3. Jag gråter alltid till tv-programmet “mästarnas mästare” på svt. jag vet, det är något fel på mig!

4. jag kan se tv-serier jag gillar om och om igen. “Modern family” har jag sett varje avsnitt minst tio gånger. Och serien, som du säkert aldrig hört om pga att den är så otroligt töntig, “make it or break it” såg jag om och om och om och om igen när jag låg på sjukhuset första och andra gången.

MIOBI

5. Jag är beroende av min vetevärmare. Skulle nog allvarligt kunna dö utan den och använder den alla månader utom möjligen juli… Är det mindre än 20 grader ut då är den min bästa vän.