Girlytalk.se

Angående blodet

Ja min sambo är läkare så jag gick (blev tvingad) till doktorn och de kollade lite snabbt och frågade saker som “är du stressad?” och jag har en del ytterligare undersökningar nästa vecka som röntgen och möjligen gastroskopi.

love,-66542923f05a985f65764139a9841ecb_h

Jag har varit otroligt trött senaste tiden och möjligen lite dålig i magen men har inte haft några fler symtom som de jag nämnde då. Jag har aldrig varit utbränd men jag har varit sjuk på grund av jobbet och jag vägrar att komma dit igen. Sedan jag sa ifrån angående mina arbetsuppgifter så har 8 personer sagt upp sig (oberoende av mig så klart) och det gör ju att min chef smörar som fan. Så hon har bokat en tid åt mig på företagshälsan. Ja du det hade man aldrig kunnat tro.

Men jobbet förändras mycket långsamt och därför ska jag försöka undvika att skriva om jobbet ett tag, det är lixom inte roligt att varje dag skriva hur trött man är eller hur ledsen och stressad man blir. Det är heller ingen väg framåt. Nej ändras något då låter jag er veta det.

 

Kommentarer inaktiverade för Angående blodet