tips

En ny väska

Jag är hemma idag och ja, mådde inte så bra i morse och idag är enda dagen då det finns en mikroskopisk möjlighet att jag inte skapar kaos på jobbet så efter en del våndande och snytande stannar jag hemma. Jag har sovit och sett en film; safe haven, som jag tyckte var bra. Funderat på varför jag aldrig läst en bok av Nicholas Sparks och funderat på om jag får beställa en bok av honom men nej tyvärr. Jag läser fem böcker just nu och har sedan femton böcker som väntar på att bli lästa så jag har köpförbud på böcker just nu.

Överlag har jag köpförbud. Mars blev en dyr månad med två resor samma vecka så den här månaden ska jag snåla. Jag gillar det också. En utmaning. Dock föll jag dit när mitt favoritväskmärke fanns på rea… Nu kanske ni förväntar er att jag ska säga dior eller LV men jag är inte en sån tjej. nej väskan jag klickade hem var en timbuk2.

(som vanligt funkar det inte att ladda upp bilden, ni får klicka på länkarna)

Jag tror jag var sexton år och hade precis flyttat hem till Sverige när jag köpte min första timbuk2, detta var innan datorernas tid så den såg lite annorlunda ut än vad de gör idag men en messenger bag blev det. Och jag hade den i tio år, varje dag, och den höll och höll och höll. Den innehöll hela mitt liv och jag älskade den så mycket. Nu har jag en större variant men så klart fortfarande en klassisk messenger bag, men den är egentligen lite för stor för vardagen så jag klickade hem en likadan men annan färg i storleken XS. Det är väl ingen väska man har med sig på fest men den är det absolut bästa du kan ha i vardagen. Här är rean om ni är intresserade av en likadan.

Nu ska jag sluta svamla om mina väskor och läsa lite, kanske kan jag få köpa nya böcker innan sommaren…