Okategoriserade

Blogg 100

20140301-135526.jpg

Det har varit lite väl tyst och lite väl deppigt här på min sida av Girlytalk. Framför allt har det väl varit lite väl mycket seperationsdepp. Därför tänker jag mig att bloggutmaningen #blogg100 kanske är precis vad som behövs för att försöka sluta älta allt ledsamt och istället lyfta fram annat som jag brukade tycka var kul. Troligen tycker jag fortfarande det är kul även om jag inte känner Det blir en utmaning inte bara att blogga varje dag utan även att inte varje dag skriva om hur ledsen jag är. Självklart kommer det finnas uppdateringar om hur jag mår och känner. Första inlägget (efter detta) blir precis om det nämligen om mitt första besök hos en akut psykiatrisk mottagning. För igår ville inte tårarna ta slut.

Kommentarer inaktiverade för Blogg 100