Förhållanden

Finns det ljus

Inlägget jag lovade till igår får vänta. Igår insåg jag att hon tagit ett graviditetstest. Jag blev så sjukt orolig för honom i fall han inte visste. Idag insåg jag att han nog visste och inte bryr sig.
På eftermiddagen tog jag upp bodelning och fick ett meddelande om att vill ses. Varpå jag upptäcker att det nu finns en Facebook plats för deras hem (som teoretiskt även är mitt). Så jag svarar att jag är för ledsen och påpekar att det inte finns någon hejd på hur mycket han vill såra mig. Han svarar att han inte har några problem att träffas och att han vill försöka vara lite vänligare. Det är så genomskinligt. Jag tar upp bodelning. Han påstår sig plötsligt vilja vara snäll. Nej förlåt, vänlig.

Ni får ursäkta men tårarna bara rinner. Jag vet inte riktigt hur mycket mer bag orkar. Jag är arg men det gör mig mest ledsen. Livet alltså. Livet har inte många ljusa stunder nu. Kommer det någonsin ha det tro?

Kommentarer inaktiverade för Finns det ljus