Vardagen

Måndag

Så vad har jag gjort idag. Jag har slagit något slags rekord i tårar, skickat oräkneliga sms till honom samt några mail. Haft en panikattack och nästan kört av vägen för jag var för ledsen. På den lite mer positiva sidan har jag varit på Lidl och köpt ostfrallor. Tycka vad man vill om Lidl men dom har goda franska ostar, magiska ostfrallor och Sveriges bästa croissanter (de man köper i “bageriet”).

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag är väldigt trött på att bråka, tjafsa med honom och har verkligen fått nog av att han ska såra mig. Jag brukar alltid tänka att jag bestämmer hur jag ska må och känna. Jag blir inte förolämpad om jag inte tar åt mig till exempel. Det är dock svårt med någon som klarat av alla skyddsmurar och tagit sig hela vägen in till hjärtat. För där har vi ju problemet. Han är redan inne och det tar tydligen sin lilla tid att stänga ute honom.

Det kanske inte är så många som vet detta men jag har en juristexamen fast från England. Jag hade nästan precis tagit min examen när vi träffades. När jag kom till Sverige var det omöjligt för mig att få ett jobb inom juridik. Nu är det typ för sent för mig att jobba med det i England också. Jag är så stressad över mitt liv. Jag fattar inte hur allt kunde gå så fel. Nu har jag sökt jobb i Sydafrika. Det borde kännas kul men det gör det inte. Jag vill flytta för att jag ville flytta inte för att jag känner att jag måste fly. Det är säkert bra och bla bla bla men nu känns det inte så. Jag tycker jobbigt att flytta och aldrig få höra att han är ledsen för vad gjorde. Han är min bästa kompis, jag vill ha hans stöd inte känna hans avsky. Han vill bara ha bort mig och gärna behålla huset och all dess innehåll. Och henne så klart. Det mest värdefulla han har.

Jag har smsat och mailat så mycket idag att jag inte vet vad jag ska skriva. Men hörrni, testa en croissant från Lidl!

Kommentarer inaktiverade för Måndag