livet

Vilodag

Idag är det söndag, vilodagen. Och jag gör precis det. Hänger i pyjamas, ser på stafett i OS, ska kasta i någon tvättmaskin, duscha, göra ansiktsmask, ja bara hänga!
För mig, som älskar att ha fullt upp, så är det viktigt med en dag då jag bara är. Och att jag ger mig själv möjlighet att njuta av den.

vila

V kom och överraska dig mig i fredagskväll, men eftersom att jag sov redan vid 21 så la han sig helt sonika bredvid mig. Jag höll på att skita på mig när jag vaknade och någon låg bredvid mig! Men vi har haft en fin lördag ihop. Pratat, hängt, pluggat, stickat, lagat mat och handlat. Och sedan sett på film. Ibland behövs bara det lilla. Det var en fantastiskt rolig överraskning som gjorde hela min helg. Jag är så tacksam för V och allt han hittar på och gör för mig. Nu är det ungefär 2.5 vecka till vi ses nästa gång. Det kommer gå fort!

Kommentarer inaktiverade för Vilodag