jobb

I choose to be happy!

Alltså, båda mina kollegor i mitt arbetslag är sjuka. Det är så himla härligt. Jag kan inte säga hur lycklig jag är över detta. Det är så sjukt bakvänt men jag får mycket mer gjort. Jag hinner se folk för att jag inte måste stötta och hjälpa dem. Eller ha möten där vi inte kommer fram till någonting viktigt över huvudtaget utan tillslut bara säger “vi får fundera vidare på det problemet”.

Jag har också fått en större del i ett annat projekt och en annan arbetsgrupp vilket gör att jag då har en annan arbetsgrupp som är mycket mer lättjobbad. Mycket mer självständigt arbete och där vår individuella kompetens värderas högt. Jag har en sån härlig känsla i kroppen och jag har verkligen valt att vara glad idag.

Happy

Kommentarer inaktiverade för I choose to be happy!