ex,  tips

Gå vidare!

Ibland är det lättare att gå vidare än andra.

Personligen har jag blivit bra på att gå vidare. Genom allt. Även i uppbrott med pojkvänner så har jag ganska snabbt sett mitt egenvärde och gått vidare. Det låter som om det var lätt, vilket det så klart inte var. Men jag är en mentalt stark person. Jag har haft min beskärda del av svek och jag har stångat mig blodig för vänner, familj och pojkvänner som inte har velat se mig.

Idag vet jag att jag är fucking amazing! Jag har mina toppar och dalar, bra och dåliga sidor precis som alla personer. Jag är inte lätt att leva med men jag är heller inte svårare än någon annan. Och jag förtjänar inte att behandlas som skit. Gör jag det, så går jag. Att gå innefattar alltid sömnlösa nätter, tårar, terapisamtal till vänner och ältande. Men jag orkar alltid leva. Så gott det går. Jag kan fortfarande sköta jobbet, träffa vänner, träna även om jag så klart inte är roligast i stan.
Jag har aldrig behövt sjukskriva mig för en pojkväns skull. Detta är inget jag dömer för utan något jag är stolt över hos mig själv. Kanske säger ni nu att det är för att jag inte älskar så djupt?
Kanske är det så. men det viktigaste personen i mitt liv kommer alltid vara jag. jag är nummer ett, the one, the best och stjärnan i mitt liv. Och när man inser det att de andra bara är biroller så är det lättare att gå vidare. Även om det är svårt.

Den är kvinnan skriver om hur hon försöker gå vidare. Och jag tycker det är fruktansvärt att läsa. Hur hennes ex-pojkvän har bedragit henne. Jag fattar inte alls hur han tänker. Och jag tycker att hon skriver fängslande. Jag kan riktigt känna hennes smärta. Ett nytt perspektiv på livet för mig. Läs hennes blogg här. 

Kommentarer inaktiverade för Gå vidare!