livet,  V

Vad är det jag vill?

Januari är för mig den mest kravfyllda månaden på året. Det är en riktig skitmånad med mörker och ofta otroligt kallt, ned mot -30 (för en Norrlänning som mig).
Alla ska starta om och starta på nytt och förändra livet, sig själva och sin partner. Skaffa sig en partner, gå ned i vikt, gå upp i vikt, bli snyggare, längre, köp, köp, köp men samtidigt spara.

jag har funderat mycket på vad som är viktigt för mig i mitt liv. Vad jag vill förändra och vad som är press utifrån.
1. V
V är så viktig för mig. Att jag ger honom av min tid, uppskattning och bygger på vår relation är superviktigt för mig.

2. Hälsa
Här ingår både mental och fysisk hälsa. Jag har inte kunnat/fått träna sedan i början av november och det gör mig deppig för jag älskar att träna. Det gör mig också svag och trött. Men här handlar det också om att inte äta så mycket socker, få i mig frukt och grönsaker, inte för mycket alkohol eller kaffe. Ja ni förstår. Det handlar om en helhelt och en balans. Mellan att umgås med vänner och att vara ensam, röra sig och sitta still.

3. Vänner
Mina vänner är allt för mig. Men det blir för jobbigt att åka bort till en annan stad “varje” helg. Jag måste även här hitta en balans. Där jag gör saker för att jag vill. Kanske planera mer och se framemot saker mer. Så att det inte blir hipp som happ. Några resor med och till vänner är redan inbokad. En i februar (som jag helt ärligt inte är jättepeppad på), en resa i mars, en i maj och en i juni.

4. jobbet
Mitt jobb är inte bra för mig. Samtidigt är det bättre för mig att jobba på ett dåligt jobb än att vara hemma för då blir jag så otroligt uttråkad och deppig. Bättre att vara arg än apatisk. Men här måste jag göra en förändring. Söka olika jobb som jag hittar, bredda mitt kunskapsområde och våga ta steg åt alla möjliga håll.

 

resten; få barn, bantning, åka hit och dit, vara jättecool, ha en miljon vänner, festa, det är krav utifrån. Saker som jag inte vill men som andra vill för min skull. Och det är sånt som ska stängas ute.