Girlytalk.se

Nej nu skiter jag i det här!

Vi har så galet stökigt hemma hos oss. Och helgen, antingen fredag eller lördag, brukar betyda städdag. Jag hade städat innan jag åkte iväg för att fira jul men så fort vi kom hem så exploderade väskor av smutstvätt, julklappar, rentvätt osv. Det som just nu befinner sig på vårt vardagsrumsgolv är verkligen en salig blandning av allt du kan tänka dig, böcker, choklad, strumpor, två väskor (tomma).  och då sa vi inte ens prata om köket. Haha!

Jag föredrar ordning och reda men min sambo drog iväg för att leka med sin bror. Typ spela snooker. Och lämnade mig med allt. Så nu ignorerar jag stöket och sitter i soffan och äter svenskt godis, dricker cola och ser på skidskytte. Ibland måste man få göra det också! Ignorera stöket.

 

typography-2113c369d63e2fe16dde964c4658bef8_h

Kommentarer inaktiverade för Nej nu skiter jag i det här!