livet

Rätt val!

Redan i måndags på vägen hem kände jag mig konstig. Slö och “svag”. Jag sov mest och V fick köra nästan hela vägen själv. Det gick bra att gå upp på tisdagen och jag var på jobbet till lunch men tog sedan ut komp. Igår var en hemsk morgon och jag bestämde mig för att jag skulle stanna hemma.

Jag vet inte riktigt vad det är som är fel men jag var helt slut. Sov fram till lunch, huvudvärk och kände mig så otroligt ledsen. Jag gjorde stilla saker som får mig att må bra. Såg på film, TV, bara slappnade av. Och idag känns det bättre. Inte bra men bättre. Men jag ger mig själv “ledigt” från jobbet hela veckan. jag behöver det här. Det kanske inte är något fel på mig fysiskt men det är något som inte är bra och om detta kan hjälpa mig att må bättre så kommer jag att ge mig själv detta.

Grattis, Alex, du får vara hemma från jobbet några dagar så att du mår bättre. Och orkar leva!

quotes,sayings-6e5ae64537c5eb7ab0b420abcdcbff48_h

Kommentarer inaktiverade för Rätt val!