livet,  London

Hemma?

Nu är jag hemma och har varit i några timmar.
Det var underbart att komma hem. Sitta på toa i 30 min och läsa. Packa upp. Rensa ut lite gammalt så jag får plats med nytt. Och slappna av. Jag tycker riktigt jag känner hur kroppen andas ut. Brösten börjar hänga lite längre ner. Maskarna släpper taget om ögonfransarna. Celluliterna blir lite djupare. Fläckarna på mjukisbyxorna syns än lite tydligare.

Har dock en hemsk huvudvärk och min sambo driver mig till vansinne. Han springer runt och yrar och är helt ofokuserad. Jag är i stort behov av tid ensam. Imorgon ska jag försöka smita från jobbet vid lunch, jobbade några timmar under julhelgen.
Tvättberget känns obestigbart men imorgon smäller det. Känns så härligt!

20140106-215133.jpg

Nu kryper jag ned i sängen med julklappsboken! Imorgon är det vardag!